Tort fluture

de cristina1985 in Torturi, 23 Iul 2014 | 1373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua+2 oua
  • 8 lg zahar+3 lg
  • 8 lg faina +3 lg
  • praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 4 lg amidon
  • zahar vanilinat 2
  • esenta vanilie 1/2
  • capsuni
  • banane(2)
  • mandarine sau portocale(3-2)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort fluture:

Blaturile- Se fac 2 blaturi care se vor decupa fiecare in forma de aripa de fluture si din margine corpul fluturelui.Blatul se face din :4 albusuri se bat spuma cu putina sare; se adauga 4 lg de zahar si se bate in continuare.Se adauga 4lg faina si praf de copt (1/2).


Crema - se amesteca 2oua cu 3 lg zahar, esenta vanilie, zahar vanilinat, 3 lg faina , 4lg amidon. Cand fierbe laptele, se adauga amestecul de oua.Se fierbe 10-15 minute, amestecand .


Peste blaturi se pune crema de vanilie si se orneaza cu fructe.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fluture" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

23.07.2014, 22:00

Frumos!

MotanLaOale 1

24.07.2014, 09:01

cristina1985 1

06.12.2014, 16:58

Se face crema din 1 l lapte, deci dublati cantitatile. Se poate orna cu mandarine din compot (sunt decojite),Arata mai bine !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni