Tort fluture

de cristina1985 in Torturi, 23 Iul 2014 | 1464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua+2 oua
  • 8 lg zahar+3 lg
  • 8 lg faina +3 lg
  • praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 4 lg amidon
  • zahar vanilinat 2
  • esenta vanilie 1/2
  • capsuni
  • banane(2)
  • mandarine sau portocale(3-2)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort fluture:

Blaturile- Se fac 2 blaturi care se vor decupa fiecare in forma de aripa de fluture si din margine corpul fluturelui.Blatul se face din :4 albusuri se bat spuma cu putina sare; se adauga 4 lg de zahar si se bate in continuare.Se adauga 4lg faina si praf de copt (1/2).


Crema - se amesteca 2oua cu 3 lg zahar, esenta vanilie, zahar vanilinat, 3 lg faina , 4lg amidon. Cand fierbe laptele, se adauga amestecul de oua.Se fierbe 10-15 minute, amestecand .


Peste blaturi se pune crema de vanilie si se orneaza cu fructe.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fluture" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

23.07.2014, 22:00

Frumos!

MotanLaOale 1

24.07.2014, 09:01

cristina1985 1

06.12.2014, 16:58

Se face crema din 1 l lapte, deci dublati cantitatile. Se poate orna cu mandarine din compot (sunt decojite),Arata mai bine !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy