Tort Green Sugar

de reisnaor_2006 in Retete diabetici, 14 Iun 2015 | 1351 vizualizari

 

A iesit un deliciu si vi-l recomand cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar Green Sugar
  • 5 lg de faina
  • 1 praf de copt
  • 300 gr de amestec de fructe
  • Crema:
  • 1 plic de Creme Ole cu gust de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • Pentru insiropat tortul:
  • siropul lasat de fructe
  • Pentru ornat:
  • 100 gr Creme Patisserie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Green Sugar:

Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt stins cu putin otet.


Se toarna in ploaie, pe rand, faina si se amesteca foarte, foarte usor cu o lingura mai mare, de sus in jos, prin rasturnare.Se aseaza informa de tort uns a cu unt si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.


Intre timp pregatim crema:Intr-un vas se toarna 400 ml lapte rece si se adauga continutul plicului.Mixam bine si d-am la rece pana cand este gata blatul. Cand blatul este gata,il lasam sa se raceasca,il taiem in doua si-l insiropam cu siropul lasat de fructe,nivelam crema peste prima parte de blat,asezam si a doua parte ,mai punem un strat de crema si fructele deasupra.Ornam cu frisca si-l da-m la rece 15 minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Cand blatul este copt nu il scoatem imediat, inchidem cuptorul si il mai lasam 5 minute ca sa nu se lase blatul.

2

Crema o putem face cantitate dubla si de care dorim.

3

Praful de copt il stingem in putin otet sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

15.06.2015, 21:03

Iau o feliuta!

reisnaor_2006 1

16.06.2015, 12:33

cu drag Rocsi

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 18:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Desert tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Desert chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor cu scortisoara