Tort - happy birthday to me :D

de AnyCostescu in Torturi, 29 Sep 2012 | 1374 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt blat

  •  150 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 270 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lg bicarbonat de sodiu
  • 1 lg suc de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 2 banane

pt umplut :

  • smantana,
  • zahar,
  • scortisoara

pt ornat:

  • bombonele si ce mai doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort - happy birthday to me :D:

untul se taie bucatele si peste el se pune zaharul si zaharul vanilat.


se mixeaza pana se face o crema,se pune primul ou se mixeaza,apoi al doilea si se mixeaza , apoi al treilea si iar mixezi.


bananele se pun in blender si se pune o lg de lamaine peste ele si se fac pasta.


se pun peste compozitia de mai sus.se pune faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca bine.


se coace pana trece testul scobitoarei.


se lasa la racit apoi se taie in doua.


smantana am batut-o cu zahar si un pic de scortisoara.


am dat-o la rece.


se umple tortul cu smantana si se orneaza cu ce doriti.


se lasa la rece minim 2 ore.


a fost delicios :d

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort - happy birthday to me :D" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

AnyCostescu 1

30.09.2012, 11:26

mersi :*

Alexandra Elena 1

01.10.2012, 14:27

ce bine arata, si ce bun trebuie sa fie

Sim0na 1

02.10.2012, 09:58

Sper ca n-am intarziat prea tare la petrecere..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema mascarpone si nuci