Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici

de Oana in Torturi, 24 Iun 2011 | 6646 vizualizari

 

Un deliciu cremos, plin de fructe si savoare, perfect intr-o zi de vara! Preparare fara coacere :)

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar brun
  • un pliculet zahar vanilat bourbon
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g frisca lichida
  • 200 g zmeura
  • o piersica mare
  • piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici:

Galbenusurile se bat la bain-marie impreuna cu zaharul brun si zaharul vanilat, pana se obtine o spuma si incep sa se ingroase. Se lasa la racit. Se amesteca apoi cu branza de vaci si cu frisca batuta bine. Fructele se spala si se scurg bine, piersica se taie cubulete. Se amesteca in crema. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile la baza si pe margini. Piscoturile de pe margini le-am taiat pe jumatate. Se toarna crema si se lasa la rece cel putin 4 ore. Nu este nevoie de gelatina la acest tort, se va intari super crema!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (73)

Miha 1

16.08.2011, 00:34

La multi ani! Sanatosi si buni!

Oana 1

16.08.2011, 08:58

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 15:42

excelent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata