Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici

de Oana in Torturi, 24 Iun 2011 | 6776 vizualizari

 

Un deliciu cremos, plin de fructe si savoare, perfect intr-o zi de vara! Preparare fara coacere :)

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar brun
  • un pliculet zahar vanilat bourbon
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g frisca lichida
  • 200 g zmeura
  • o piersica mare
  • piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici:

Galbenusurile se bat la bain-marie impreuna cu zaharul brun si zaharul vanilat, pana se obtine o spuma si incep sa se ingroase. Se lasa la racit. Se amesteca apoi cu branza de vaci si cu frisca batuta bine. Fructele se spala si se scurg bine, piersica se taie cubulete. Se amesteca in crema. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile la baza si pe margini. Piscoturile de pe margini le-am taiat pe jumatate. Se toarna crema si se lasa la rece cel putin 4 ore. Nu este nevoie de gelatina la acest tort, se va intari super crema!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (73)

Miha 1

16.08.2011, 00:34

La multi ani! Sanatosi si buni!

Oana 1

16.08.2011, 08:58

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 15:42

excelent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tort de cafea