Tort M&G

de nadina73 in Torturi, 8 Noi 2010 | 3419 vizualizari

 

Un tort cu dedicatie speciala pentru Gaby,Mena,Ela si Miha si de ce nu pentru toti cei care isi serbeaza ziua de nume azi LA MULTI ANI- va pupacesc dulce

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua(depinde cat de mari sant)
  • 1/2 pahar de zahar
  • 3 foi de gelatina
  • 1-2 portocale
  • 1 mana de zmeura(congelata am pus eu)150 g
  • piscoturi
  • 1/2 pahar de lapte caldut
  • 250 frisca
  • decor :
  • frisca  3oo ml
  • 2 linguri zahar
  • bombonele inimioara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort M&G:

Se dizolva gelatina in apa rece,dupa care se amesteca cu laptele caldut. Ouale se separa albusul de galbenus. Albusul se bate bine spuma.


Galbenusurile se amesteca cu zaharul si coaja de la portocala, dupa care se pun pe foc si se amesteca cu gelatina si zmeura (dezghetata in cazul meu)se lasa putin sa se ingroase dupa care se da la rece.


Dupa ce compozitia s-a racit se amesteca cu albusurile batute spuma si frisca batuta.


Se tapeteaza o tava (de forma dorita)cu folie transparenta se pun rondele de portocale taiat foarte fin pe toti pereti vasului dupa care se pun piscoturi care se pot insiropa in putin sirop(de cara doriti) se toarna compozitia cu oua si frisca dupa care se pun din nou piscoturi inmuiate .


Se acopera tava cu folie transparenta , se da la rece pana a doua zi sau cel putin 4-5 ore,trebuie sa stea la rece


A doua zi se scoate de la rece se rastoarna pe o tava se decoreaza cu frisca si bombonele


PS :sa nu uitati ca si mine sa inmuiati piscoturile,dar a fost bun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort M&G" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 18:23

frumos gestul tau....................niciodata nu uiti sa faci surprizze sarbatoritilor.................................

elena1988 1

16.03.2011, 14:20

reisnaor_2006 1

29.11.2014, 09:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort Buburuza