Desert tort Milch Schnitte

de Corinuta in Torturi, 21 Mar 2018 | 2874 vizualizari

 

L-am pregătit de ziua copilului din dotare, motiv ptr care e ornat cu dulciuri.

 

INGREDIENTE

Ptr blat:

  • 4 oua
  • 80 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri miere
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare

Ptr crema:

  • 200 ml frisca
  • 200 ml lapte condensat
  • 100 ml lapte
  • 1 plic de gelatina
  • 2 linguri miere
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Milch Schnitte:

Pentru blat: galbenusurile se freaca cu zaharul si cu vanilia pana se deschid la culoare si se topeste zaharul. Se adauga in fir subtire uleiul intercalat cu putin lapte pana terminam tot uleiul si laptele, iar la sfarsit adaugam mierea. Grisul se amesteca cu faina, cacaoa si praful de copt si se adauga peste compozitia de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza usor cu compozitia de galbenusuri si faina. Aluatul se imparte in 2 parti egale si se coc 2 foi intr-o tava tapetata cu hartie de copt in cuptorul incins la 160 grade pt 10-15 minute.

Pentru crema mixati frisca pana devina spuma. Dizolvati gelatina in 50 ml lapte pe bain marie sau deasupra aragazului(dar sa nu fiarba) pana gelatina este dizolvata complet. Amestecati laptele condensat cu 50 ml lapte, cu laptele in care ati dizolvat gelatina, apoi adaugati mierea. Amestecati pana se dizolva mierea si adaugati peste frsca mixata. Dati la frigider pt 30 minute.

Asamblare: pe o hartie pentru tort, fixati inelul detasabil al tavii, asezati o foaie de blat, apoi intindeti peste ea jumatate din cantitatea de crema, apoi a doua foaie peste care intindeti restul de crema. Se da la frigider 2-3 ore, dupa care ornati dupa preferinte. 

Eu la ornat am folosit 2 cutii de ciocolata Kinder si 1 punga mare de M&Ms. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe si ciocolata