Tort Bust

de angyb in Torturi, 25 Iul 2013 | 2805 vizualizari

 

De mult tot ma gandeam sa fac tortul asta l-am vazut la fete si in sfarsit am gasit persoana pt..care sa il pregatesc ,ziua de nastere a unui prieten bun.

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 1 plic drojdie pt.dulciuri
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri apa fierbinte

Crema.

  • un iaurt mare de piersici
  • 500 ml frisca
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 1 plic de gelatina

Decor:

  • 200 ml frisca
  • colorant alimentar rosu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Bust:

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare ca si pt.bezea. Adaugam galbenusurile .uleiul ,apa ,faina si drojdia.Amestecam bine pana cand se omogenizeaza .Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.si dam la cuptor aproximativ 30 de minute ,pana cand trece testul cu scobitoarea.


Crema:


Amestecam iaurtul cu zaharul pudra.Pregatim gelatina conform indicatilor de pe plic si o turnam peste iaurt. Dam la frigider pana cand se intareste ,dupa care il amestecam cu frisca batuta spuma tare.


In doua castroane punem folie alimentara ,decupam blatul ca sa ii dam forma de cort si asezam bucatile decupate in castron adaugam crema si dam la rece pana cand decoram tortul .Luam deoparte 3 linguri din crema .Taiem blatul in doua ,


Turnam peste primul blat 1/2 din crema .adaugam al doilea blat si turnam desupra restul de crema .Asezam castroanele deasupra si acoperim sani cu crema luata deoparte.


Batem spuma frisca adaugam colorant alimentar si decoram .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Bust" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

babi5 1

25.07.2013, 21:57

;-bd

Valclaudia 1

25.07.2013, 22:36

ce fain e bustul!

angyb 1

26.07.2013, 07:43

Multumesc mult la toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort bust