Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni

de RuxyRux in Prajituri, 27 Mai 2015 | 1293 vizualizari

 

Irezistibil! Simplu, rapid...extraordinar de delicios! Tort pentru ziua mea! :))))) Inspiratie tot Laura Vitale! Sursa de inspiratie aici: https://www.youtube.com/watch?v=YT0xhia6FbE

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1/4 cana cacao
  • 227 gr zahar
  • vanilie
  • o lingurita otet balsamic
  • un praf de sare
  • 500ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar
  • vanilie
  • capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni:

Albusurile se mixeaza un minut cu praful de sare pana devin spuma, apoi se mixeaza adaugand zaharul lingura cu lingura inca 7 sau 8 minute, sau pana nu se mai simte zaharul inte degete.


Se pune cacaoa cernuta, vanilia, otetul balsamic si se amesteca usor cu o spatula prin invaluire astef incat sa nu dezumflam bezeaua. Simplu nu-i asa?


Pe o hartie pergament trasam un cerculet ajutandu-ne de o farfurie adanca in diametru de 21,7cm.


Intoarcem hartia pe o tava intinsa si apoi adaugam spuma de albus lingura cu lingura pana construim baza tortului.


Coacem blatul la cuptorul incins in prealabil la 150 grade ( foc mic) timp de o ora si zece minute.


Scoatem blatul si-l lasam sa se raceasca complet. Se va lasa putin si se va crapa insa nu va faceti griji pentru ca asa trebuie sa se intample. Eu l-am intors prin rasturnare pe un platou.


Am mixat frisca cu zahar si vanilie apoi am pus-o cu posul deasupra blatului.


Am ornat cu capsuni din belsug! Va trebui sa lasati tortul la rece cateva ore bune sau mai bine peste noapte. Savuros!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

tarasmariana 1

28.05.2015, 09:28

Foarte frumos !Si delicios!

Panacris 1

28.05.2015, 14:37

RuxyRux 1

07.10.2015, 22:24

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,Madam Marin,,