Tort pentru mama

de Lau in Torturi, 11 Iul 2011 | 3824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort din comert(eu am folosit doar 2 foi)
  • CREMA
  • 4 oua
  • 500 g frisca
  • 1 plic gelatina
  • esenta de lamaie
  • capsuni
  • 200 g zahar
  • DECOR
  • cirese
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pentru mama:

Ouale impreuna cu zaharul se bat bine,pana devin ca o crema. Se pun pe baie de abur pana cand crema se ingroasa. Frisca se bate bine

Gelatina se pune la inmuiat  cu 3 linguri de suc de fructe, se lasa sa se hidrateze, dupa care se pune pe baie de aburi pana se dizolva total. Se amesteca cu crema de ou racita, frisca, esenta de lamaie

Se tapeteaza o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara. Se aseaza prima foaie se insiropeaza, se adauga 1/3 din crema, adaugam si capsuni, a 2 foaie cu grija, insiropam, adaugam restul de crema si decoram dupa plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pentru mama" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de capsune