Tort din biscuiti

de gaby_gabytza in Torturi, 13 Mai 2013 | 1284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti

crema

  • 400 g branza vaci
  • 200 ml frisca
  • 50 ml smantana
  • 200 g zahar pudra
  • 1esenta vanilie
  • 1 lingurita colorant rosu

decor

  • 200 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita colorant albastru
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din biscuiti:

Pregatim un sirop din 150 ml apa si 1 lingura zahar si le punem la fiert pana se topeste zaharul.Trecem biscuiti prin sirop si ii asezam in tava


Crema-Amestecam branza cu smantana si zaharul.Mixam frisca cu lingurita de colorant si o rasturnam peste branza.Mixam putin impreuna si adaugam esenta.


Rasturnam peste blatul din biscuiti si ungem crema pe toata suprafata de biscuiti si deasupra adaugam alt rand de biscuiti dati prin sirop


Decoram cu smantana mixata cu zaharul pana rezulta o fisca consistenta si la final adaugam colorantul.Imbracam tortul in frisca si dam la frigider 10 minute.


Scoatem de la frigider si decoram cu ciocolata razuita si dam din nou la frigider cca 2 ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

13.05.2013, 20:38

Si mie imi place sa fac tort de biscuiti, in special vara ca sa nu dau drumul prea des la cuptor

gaby_gabytza 1

14.05.2013, 09:11

va multumesc

ralu_ca 1

14.05.2013, 19:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema de mascarpone