Tort din biscuiti

de gaby_gabytza in Torturi, 13 Mai 2013 | 1729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti

crema

  • 400 g branza vaci
  • 200 ml frisca
  • 50 ml smantana
  • 200 g zahar pudra
  • 1esenta vanilie
  • 1 lingurita colorant rosu

decor

  • 200 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita colorant albastru
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din biscuiti:

Pregatim un sirop din 150 ml apa si 1 lingura zahar si le punem la fiert pana se topeste zaharul.Trecem biscuiti prin sirop si ii asezam in tava


Crema-Amestecam branza cu smantana si zaharul.Mixam frisca cu lingurita de colorant si o rasturnam peste branza.Mixam putin impreuna si adaugam esenta.


Rasturnam peste blatul din biscuiti si ungem crema pe toata suprafata de biscuiti si deasupra adaugam alt rand de biscuiti dati prin sirop


Decoram cu smantana mixata cu zaharul pana rezulta o fisca consistenta si la final adaugam colorantul.Imbracam tortul in frisca si dam la frigider 10 minute.


Scoatem de la frigider si decoram cu ciocolata razuita si dam din nou la frigider cca 2 ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

13.05.2013, 20:38

Si mie imi place sa fac tort de biscuiti, in special vara ca sa nu dau drumul prea des la cuptor

gaby_gabytza 1

14.05.2013, 09:11

va multumesc

ralu_ca 1

14.05.2013, 19:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu fructe confiate