Tort din biscuiti

de gaby_gabytza in Torturi, 13 Mai 2013 | 1252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti

crema

  • 400 g branza vaci
  • 200 ml frisca
  • 50 ml smantana
  • 200 g zahar pudra
  • 1esenta vanilie
  • 1 lingurita colorant rosu

decor

  • 200 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita colorant albastru
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din biscuiti:

Pregatim un sirop din 150 ml apa si 1 lingura zahar si le punem la fiert pana se topeste zaharul.Trecem biscuiti prin sirop si ii asezam in tava


Crema-Amestecam branza cu smantana si zaharul.Mixam frisca cu lingurita de colorant si o rasturnam peste branza.Mixam putin impreuna si adaugam esenta.


Rasturnam peste blatul din biscuiti si ungem crema pe toata suprafata de biscuiti si deasupra adaugam alt rand de biscuiti dati prin sirop


Decoram cu smantana mixata cu zaharul pana rezulta o fisca consistenta si la final adaugam colorantul.Imbracam tortul in frisca si dam la frigider 10 minute.


Scoatem de la frigider si decoram cu ciocolata razuita si dam din nou la frigider cca 2 ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

13.05.2013, 20:38

Si mie imi place sa fac tort de biscuiti, in special vara ca sa nu dau drumul prea des la cuptor

gaby_gabytza 1

14.05.2013, 09:11

va multumesc

ralu_ca 1

14.05.2013, 19:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti ( de post)