Tort racoros de lamaie

de nadina73 in Dulciuri, 20 Iul 2010 | 3774 vizualizari

 

Initial a fost o budinca la rece dar consistenta este ca si la panna cotta cu aroma de lamaie grozava

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete `budinca lamaie(pastel fresco con sabor de limon)
  • 1 litru de lapte foarte rece
  • 8 linguri de zahar
  • caramel
  • frisca pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros de lamaie:

Se ia laptele rece si se mixeaza foarte bine cu praful din cutie apoi se pune zaharul si se mai mixeaza pana devine ca o budinca groasa,dupa care se ia o forma de chec sau un vas asemanator o cutie de inghetata sau o forma de care doriti..........se pune caramel pe fundul vasului apoi se toarna compozitia dupa care se pune un capac si se pune la rece pentru 2 ore.


Dupa ce s-a racit se intoarce invers si se scoate cutia,iar caramelul se va prelinge pe tort


Se serveste taiat in feliute cu frisca


Este atat de racoros ...................grozav ,va astept la o feliuta de tort racoros

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Laly 1

22.07.2010, 14:00

Azi mananc numai de la tine

nadina73 1

22.07.2010, 20:22

sa nu ti se faca rauocincand iubita pacat ca santem departe

adry88 1

18.05.2011, 21:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de post cu budinca si jeleu