Tort racoros de lamaie

de nadina73 in Dulciuri, 20 Iul 2010 | 3926 vizualizari

 

Initial a fost o budinca la rece dar consistenta este ca si la panna cotta cu aroma de lamaie grozava

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete `budinca lamaie(pastel fresco con sabor de limon)
  • 1 litru de lapte foarte rece
  • 8 linguri de zahar
  • caramel
  • frisca pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros de lamaie:

Se ia laptele rece si se mixeaza foarte bine cu praful din cutie apoi se pune zaharul si se mai mixeaza pana devine ca o budinca groasa,dupa care se ia o forma de chec sau un vas asemanator o cutie de inghetata sau o forma de care doriti..........se pune caramel pe fundul vasului apoi se toarna compozitia dupa care se pune un capac si se pune la rece pentru 2 ore.


Dupa ce s-a racit se intoarce invers si se scoate cutia,iar caramelul se va prelinge pe tort


Se serveste taiat in feliute cu frisca


Este atat de racoros ...................grozav ,va astept la o feliuta de tort racoros

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Laly 1

22.07.2010, 14:00

Azi mananc numai de la tine

nadina73 1

22.07.2010, 20:22

sa nu ti se faca rauocincand iubita pacat ca santem departe

adry88 1

18.05.2011, 21:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu mere