Tort rustic cu mere

de Satisfyyourcravings in Torturi, 11 Ian 2014 | 1503 vizualizari

 

Este tortul copilăriei mele.

 

INGREDIENTE

  • 6 mere mici
  • 3 ouă
  • 3 linguri de zahăr
  • 3 linguri de făină
  • 1 linguriță esență de rom
  • înghețată pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rustic cu mere:

Merele se curăță de coajă și cotor, păstrând pe cât posibil forma. Se presară cu puțin zahăr și se așează într-o tavă de tort cu diametrul de 23 de cm sau mai mic tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute, până se înmoaie puțin.


Se separă albușurile de gălbenușuri. Se bat albușurile spumă cu puțină sare, apoi se adaugă zahărul, gălbenușurile și esența. Se presară apoi făina și se amestecă de sus în jos cu ajutorul unei linguri. Se toarnă compoziția peste mere, având grijă să fie acoperite cât mai mult posibil.


Se lasă la cuptor pentru 25-30 de minute sau până trece testul scobitorii.


Se servește cald cu înghețată de vanilie sau rom.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rustic cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Micutza Luana 1

11.01.2014, 20:21

buun

diaconta 1

11.01.2014, 21:04

delicios

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nucă şi cremă de ciocolată