Tort simplu

de AnyCostescu in Torturi, 23 Noi 2012 | 2020 vizualizari

 

este o reteta economica si foarte usor de facut:)

 

INGREDIENTE

  • pentru prepararea foilor avem de nevoie de:
  • 1 ou,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 linguri lapte,
  • 6 linguri ulei,
  • 6 linguri faina,
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu otet sau zeama de lamaie
  • un varf de cutit de sare
  • sirop pt insiroparea foilor:
  • 5 lg zahar,
  • 200 ml apa
  • o esenta de vanilie sau rom (dupa preferinta)
  • o budinca de ciocolata Dr oetker
  • o frisca hulala 200 ml,
  • nuci macinate 100 gr,
  • biscuiti populari 100 gr.
  • o budinca de vanilie Dr oetker
  • pt decor:
  • nuca de cocos si feliute de ananas
  • sau fiecare dupa cum doreste
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort simplu:

Se fac 3 foi din ingredientele de mai sus. Se coc foile pana trec de testul cu scobitoarea:)


Dupa ce se racesc se insiropeaza cu siropul facut din 5 lg zahar, 200ml apa si o esenta de vanilie sau rom(dupa preferinta)


Se insiropeaza fiecare foaie separat


Se aseaza pe platou/tava. Se umplu foile dupa cum doriti


Eu am ales sa pun la prima foaie budinca de ciocolata preparata conform indicatiilor de pe plic, apoi crema din hulala, nuci macinate si biscuiti populari si apoi budinca de vanilie


Pt decor am folosit nuca de cocos,"moturi de frisca,cacao si bucatele de ananas


SPOR LA TREABA SI POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

23.11.2012, 22:14

Angelina_Elena 1

24.11.2012, 13:35

gaby_gabytza 1

26.11.2012, 16:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie si dulceata de coacaze