Tort spirala

de ionela84 in Torturi, 23 Ian 2014 | 1347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscuiti de cacao
  • 200 g unt
  • Crema 1:
  • 300 ml frisca lichida
  • 300 g ciocolata alba
  • 1 plic gelatina
  • Crema 2:
  • 300 ml frisca lichida
  • 300 g ciocolata amaruie
  • esenta de rom
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort spirala:

Crema 1: Incalzim frisca lichida avand mare grija ca aceasta sa nu fiarba, adaugam ciocolata maruntita si amestecam energic pana se topeste, apoi luam de pe foc


Procedam identic si pt crema 2.


Lasam la racit cele 2 compozitii peste noapte, cand sunt reci se mixeaza pana se intaresc, iar in cea cu ciocolata amaruie se pune esenta de rom. Hidratam gelatina conform instructiunilor de pe plic apoi o topim pe baie de abur si o adaugam cremelor


Zdrobim biscuitii si ii amestecam bine cu untul topit, tapetam fundul unei forme cu marginile detasabile cu acest amestec. Incepem sa punem cate 2 lg din crema neagra in centrul tavii, apoi 2 lg din crema alba si iar cea neagra pana la epuizarea acestora, acoperim tava dam la rece pt minim 6 h

 

TIPS-URI

1

Diametrul formei:26 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort spirala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionela84 1

25.01.2014, 15:17

MULTUMESC DRAGI BUCATARASI

gaby_gabytza 1

30.01.2014, 10:34

buuunatate

ionela84 1

30.01.2014, 17:27

Gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu ciocolata si pere