Tort spirala

de ionela84 in Torturi, 23 Ian 2014 | 1433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscuiti de cacao
  • 200 g unt
  • Crema 1:
  • 300 ml frisca lichida
  • 300 g ciocolata alba
  • 1 plic gelatina
  • Crema 2:
  • 300 ml frisca lichida
  • 300 g ciocolata amaruie
  • esenta de rom
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort spirala:

Crema 1: Incalzim frisca lichida avand mare grija ca aceasta sa nu fiarba, adaugam ciocolata maruntita si amestecam energic pana se topeste, apoi luam de pe foc


Procedam identic si pt crema 2.


Lasam la racit cele 2 compozitii peste noapte, cand sunt reci se mixeaza pana se intaresc, iar in cea cu ciocolata amaruie se pune esenta de rom. Hidratam gelatina conform instructiunilor de pe plic apoi o topim pe baie de abur si o adaugam cremelor


Zdrobim biscuitii si ii amestecam bine cu untul topit, tapetam fundul unei forme cu marginile detasabile cu acest amestec. Incepem sa punem cate 2 lg din crema neagra in centrul tavii, apoi 2 lg din crema alba si iar cea neagra pana la epuizarea acestora, acoperim tava dam la rece pt minim 6 h

 

TIPS-URI

1

Diametrul formei:26 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort spirala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionela84 1

25.01.2014, 15:17

MULTUMESC DRAGI BUCATARASI

gaby_gabytza 1

30.01.2014, 10:34

buuunatate

ionela84 1

30.01.2014, 17:27

Gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu ciocolata si blat din granola