TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE

de lenca21 in Torturi, 27 Dec 2009 | 5589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3discuri de pan-di-spagna
  • 2 yaurturi de vanilie
  • 1 pachetel de aroma de vanilie
  • 500ml de smantina dulce pt torte( in alternativ smantina batuta cu zahar)
  • fructe pt infrumusetat
  • suc de fructe(pt umezit foile de torta)
  • la dorinta torte gel pt infrumusetare
  • pentru aluat
  • 75gr de faina
  • 75gr amidon
  • 1pachetel de vanilie
  • 150gr zahar
  • 5oua
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE:

PREPARARE:
Batem ouale cu zaharul si o boaba de sare,cu mixerul cca10 min,neintrerupt.Tr sa avem o spuma deasa si aproape alba
Mestecam faina cu amidonul si vanilia si mestecand in mod delicat,incorporam cu compostul de oua
Incalzim bine cuptorul la180°
Punem aluatul intr-o tortiera unsa cu unt si presarata cu faina.Dam la cuptor cca 40 min

Batem bine smintina si adaugam yaurtul si aroma de vanilie
Stropim foile de pan-di-spania cu suc de fructe si infrumusetam cu fructe dupa plac

 
Daca ti-a placut reteta noastra "TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:43

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 17:55

Super arata.

elena1988 1

07.03.2011, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI