TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE

de lenca21 in Torturi, 27 Dec 2009 | 5639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3discuri de pan-di-spagna
  • 2 yaurturi de vanilie
  • 1 pachetel de aroma de vanilie
  • 500ml de smantina dulce pt torte( in alternativ smantina batuta cu zahar)
  • fructe pt infrumusetat
  • suc de fructe(pt umezit foile de torta)
  • la dorinta torte gel pt infrumusetare
  • pentru aluat
  • 75gr de faina
  • 75gr amidon
  • 1pachetel de vanilie
  • 150gr zahar
  • 5oua
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE:


PREPARARE:

Batem ouale cu zaharul si o boaba de sare,cu mixerul cca10 min,neintrerupt.Tr sa avem o spuma deasa si aproape alba

Mestecam faina cu amidonul si vanilia si mestecand in mod delicat,incorporam cu compostul de oua

Incalzim bine cuptorul la180°

Punem aluatul intr-o tortiera unsa cu unt si presarata cu faina.Dam la cuptor cca 40 min


Batem bine smintina si adaugam yaurtul si aroma de vanilie

Stropim foile de pan-di-spania cu suc de fructe si infrumusetam cu fructe dupa plac


 
Daca ti-a placut reteta noastra "TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:43

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 17:55

Super arata.

elena1988 1

07.03.2011, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Somloi