Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana

de Panacris in Tortellini, 24 Aug 2011 | 26354 vizualizari

 

O mancarica rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • tortelini cu branza 250 gr.
  • sunca sau prosciutto 100 gr
  • ciuperci din conserva (optional) 100 gr.
  • smantana de gatit 200 ml.
  • ulei de masline 50 ml.
  • verdeata
  • amidon 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana:

Tortelinii se fierb in apa sarata. Intre timp, se taie sunca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile scurse de apa, se asezoneaza totul de sare si piper dupa gust. Dupa ce s/au rumenit cele de mai sus, se adauga sosul de smantana (smantana se amesteca cu amidonul si verdeata taiata marunt pana la omogenizare). Se mai lasa sa dea un clocot si se amesteca cu pastele scurse de apa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi