Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone

de mihaelar63 in Tortellini, 16 Apr 2018 | 955 vizualizari

 

 Dintre toate pastele, aceste tortellini frumusele rasucite cu textura lor deosebita imi sunt pe plac.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr tortellini -cu speck
  • 300 gr piept pui
  • 250 gr mascarpone
  • 1 borcan mic de ciuperci chaampignon de Paris
  • 1 lingura mix oglio , aglio , chili [ patrunjel uscat, usturoi uscat, ardei iute ]
  • 8 buc rosii uscate conservate in ulei
  • 4 linguri ulei de la rosiile conservate
  • 4 catei de usturoi
  • nucsoara pudra
  • piper macinat
  • sare de Himalaya
  • Patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone:


  1. Puiul se taie fasii sau cuburi dupa preferinta, se condimenteaza si se caleste in uleiul de la rosiile uscate pana devine auriu.

  2. Fierbeti tortellini in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.

  3. Se adauga usturoiul taiat feliute.

  4. Puneti ciupercile si adaugati mascarpone. Amestecati.

  5. Taiati fasii rosiile uscate si le puneti in sosul format prin topirea branzei mascarpone.

  6. Incorporati in sos mixul de condimente si putina pudra de nucsoara.

  7. La sfarsit puneti tortellini si amestecati.

  8. Gustati si sarati /condimentati daca mai este nevoie.

  9. Decorati cu mix de condimente si patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

Folositi o tigaie incapatoare tip Wok .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Panacris 1

20.04.2018, 12:58

oanapl 1

25.09.2018, 22:48

Ce bine arata! Am trecut-o la favorite si neaparat o incerc si eu!

mihaelar63 1

26.09.2018, 14:48

Oana sa ne arati cum ti-a iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Tortellini pe graba