Tortellini cu carne

de Anamaria7 in Tortellini, 24 Aug 2009 | 18066 vizualizari

 

Mie mi se pare ca in comert sunt cam scumpicele tortellini astea pentru cate Euri au si cat de putina umplutura :P Asa ca am decis sa mananc macar o data asa ceva, dar preparat acasa! :D Bine spus macar o data, dureazaaa pana le formezi, dar merita.

 

INGREDIENTE

  • 300g faina
  • 3 oua
  • praf de sare
  • o conserva de carne sau orice carne fiarta maruntita, eventual condimentata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne:

Ingredientele se amesteca formand un aluat ce se framanta cca. 20 min (cu MP, programul pentru paste).

Pe o suprafata presarata cu faina se intinde o foaie foarte subtire. Cu un pahar cu gura data prin faina se taie cercuri de aluat. Pe fiecare se asaza o bucatica de carne (nu pe mijloc, ci intr-un semicerc), apoi cu o pensula inmuiata in apa se unge marginea opusa partii unde se afla carnea si se impatura peste aceasta formandu-se un semicerc. Capetele acestuia se lipesc bine. De aici, forma mai poate fi modificata putin, dupa dorintele fiecaruia.

Se fierb in apa cu sare si putin ulei pentru a nu se lipi (se adauga cand apa incepe sa fiarba). Apoi se trec printr-un jet de apa rece.

TIPS-URI

1

se orneaza cu verdeata pe deasupra

2

se servesc in special cu sosuri albe

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline