Tortellini cu sunculita si ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Tortellini, 18 Mai 2010 | 9237 vizualizari

 

stim cu totii ca mancarea italienilor este f buna si f rapid de facut, acest fel de mancare se poate manca atat la pranz cat si seara, mai ales pt cele ca noi care in curand n-o sa mai avem loc pe usa :D

 

INGREDIENTE

  • o punga tortellini cu carne
  • cateva ciuperci
  • 2 felii sunculita presata
  • ulei de masline
  • un fir de usturoi verde
  • suc de rosii
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • parmezan ( eu am pus cascaval)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sunculita si ciuperci:

Punem tortellini la fiert, ii lasam cat ne indica timpul de fierbere de pe pachet, in cazul meu 12 min.


Intre timp calim partea alba de la usturoi in putin ulei de masline, dupa care punem sunculita, o lasam putin pana se rumaneste frumos, apoi punem ciupercile taiate felii si lasam sa se inabuseasca bine impreuna.


Dupa ce a scazut apa care si-au lasat-o ciupercile punem sucul de rosii si putina apa, lasam pana se formeaza un sos.


La sfarsit dregem cu smantana, condimentam cu sare si piper dupa gust si peste acest sos punem tortelinii pe care i-am scurs bine.


Deasupra presaram cascaval ras sau parmezan si frunzele de la usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sunculita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Dana Cristea - pusikmea 1

20.05.2010, 18:49

hai ca abia astept sa vad cum ies ai tai

Bunica 1

21.05.2010, 13:55

Mie -mi plac la nebunie, dar ma multumesc cu portiile virtuale. Pozele sunt superbe

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 14:07

multumesc tare mul bunica, pozele sunt facute cu web-ul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Tortellini in sos de smantana si cascaval