Tortellini cu prosciutto crudo si mazare

de adasev12 in Tortellini, 10 Dec 2011 | 6776 vizualizari

 

foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellini
  • 300 g smantana pt  gatit
  • 200 g mazare
  • coaja rasa de lamaie
  • o jumatate  de ceapa alba
  • ulei de masline extravirgin
  • sare, piper
  • o lg-ita patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu prosciutto crudo si mazare:

Tortellini se fierb in apa sarata, bine, conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp se pregateste sosul: ceapa se taie marunt si se inmoaie in ulei , nu se prajeste doar se inmoaie usor,  se adauga smantana si se lasa inca 4 min, invartinde-se mereu in sos.

Se scurge mazarea si se adauga si ea la sos si se sareaza si pipereaza dupa gust. 

Se scurg pastele si se pun peste sos, se amesteca foarte usor, apoi se pune patrunjelul.

Se portioneaza in farfurii si se pune deasupra putina coaja de lamaie rasa.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

coaja de lamaie e usor amaruie si f aromata...se poate renunta la ea

2

e buna si cu adaos de parmigiano, depinde de gusturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciutto crudo si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

10.12.2011, 23:23

place

adasev12 1

11.12.2011, 01:46

motan....
gurita...multumesc
sufletista, ma bucur

gaby_gabytza 1

11.12.2011, 11:02

foarte buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne si ardei