Tortilla cu carne tocata de porc

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2016 | 5837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi tortilla
  • carte tocata porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1-2 ardei grasi rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • seminte de chimen macinate
  • ulei de cocos
  • felii subtiri cascaval
  • crema smantana
  • guacamole
  • sos habanero
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu carne tocata de porc:

Intr-o tigaie am incins uleiul de cocos, apoi am calit ceapa (doar partea alba) taiata marunt cateva minute, apoi am adaugat carnea,lasand sa se caleasca, pana ce isi schimba culoarea, amestec si ardeiul taiat bucati mici si las pana scade  zeama, iar la sfarsit presar sare, piper, boia, cumin si sos habanero si amestecam.

Am pregatit foile de tortila pe care am asezat 2 feliute cascaval, amestecul de carne, o lingura crema branza, una de guacamole, apoi rulez si se pregateste pentru a fi servita.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

puteti pune cata carne doriti, in functie de cate doriti sa preparati

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu carne tocata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (6)

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 09:13

MotanLaOale 1

09.02.2016, 09:36

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 14:51

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele din pulpa de porc