Tortilla cu carne tocata de porc

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2016 | 1131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi tortilla
  • carte tocata porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1-2 ardei grasi rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • seminte de chimen macinate
  • ulei de cocos
  • felii subtiri cascaval
  • crema smantana
  • guacamole
  • sos habanero
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu carne tocata de porc:

Intr-o tigaie am incins uleiul de cocos, apoi am calit ceapa (doar partea alba) taiata marunt cateva minute, apoi am adaugat carnea,lasand sa se caleasca, pana ce isi schimba culoarea, amestec si ardeiul taiat bucati mici si las pana scade zeama, iar la sfarsit presar sare, piper, boia, cumin si sos habanero si amestecam.


Am pregatit foile de tortila pe care am asezat 2 feliute cascaval, amestecul de carne, o lingura crema branza, una de guacamole, apoi rulez si se pregateste pentru a fi servita.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

puteti pune cata carne doriti, in functie de cate doriti sa preparati

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu carne tocata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

05.02.2016, 20:42

Trebuie sa fie cam bune!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 09:13

MotanLaOale 1

09.02.2016, 09:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos