Carnati si varza murata cu bere

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2011 | 2118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica murata
  • piper
  • boia
  • chimen
  • 500 ml bere
  • 6 bucati carnat
  • Cabanos
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sos de hrean
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati si varza murata cu bere:

Varza murata am taiat-o fideluta si am calit-o in putin ulei. Dupa aproximativ 5 minute am turnat peste varza 300 ml de bere si am lasat sa fiarba. Dupa aproximativ 20 de minute am adaugat seminte de chimen, boia si piper, am acoperit cu un capac cratita si am lasat sa fiarba in continuare. Cand lichidul s-a evaporat am supravegheat cu mai mare atentie si am amestecat mai des pentru a nu se arde. Carnatii i-am pus intr-o tigaie sa se prajesca putin. Cand au fost putin rumeniti, i-am scos pe o farfurie si in aceeasi tigaie am pus sa se prajeasca ceapa taiata rondele si usturoiul taiat feliute. Cand ceapa a inceput sa se coloreze am adaugat 200 ml de bere si carnatii si am lasat sa fiarba sosul. Cand sosul a devenit consistent am luat de pe foc. Mustarul l-am amestecat cu mierea si sosul de hrean. Pe farfurii am asezat varza calita, carnati si am presarat deasupra acestora sosul de ceapa si sosul de mustar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati si varza murata cu bere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

alldaycooking 1

13.12.2011, 15:17

Scuze, recunosc ca anul acesta nu am tinut cont de posturi!

Panacris 1

19.12.2011, 14:39

Delicios!!!

alldaycooking 1

19.12.2011, 18:06

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi