Carnati si varza murata cu bere

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2011 | 2270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica murata
  • piper
  • boia
  • chimen
  • 500 ml bere
  • 6 bucati carnat
  • Cabanos
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sos de hrean
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati si varza murata cu bere:

Varza murata am taiat-o fideluta si am calit-o in putin ulei. Dupa aproximativ 5 minute am turnat peste varza 300 ml de bere si am lasat sa fiarba. Dupa aproximativ 20 de minute am adaugat seminte de chimen, boia si piper, am acoperit cu un capac cratita si am lasat sa fiarba in continuare. Cand lichidul s-a evaporat am supravegheat cu mai mare atentie si am amestecat mai des pentru a nu se arde. Carnatii i-am pus intr-o tigaie sa se prajesca putin. Cand au fost putin rumeniti, i-am scos pe o farfurie si in aceeasi tigaie am pus sa se prajeasca ceapa taiata rondele si usturoiul taiat feliute. Cand ceapa a inceput sa se coloreze am adaugat 200 ml de bere si carnatii si am lasat sa fiarba sosul. Cand sosul a devenit consistent am luat de pe foc. Mustarul l-am amestecat cu mierea si sosul de hrean. Pe farfurii am asezat varza calita, carnati si am presarat deasupra acestora sosul de ceapa si sosul de mustar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati si varza murata cu bere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

alldaycooking 1

13.12.2011, 15:17

Scuze, recunosc ca anul acesta nu am tinut cont de posturi!

Panacris 1

19.12.2011, 14:39

Delicios!!!

alldaycooking 1

19.12.2011, 18:06

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de prepelita