Tortulet cu blat de savarina

de ala_oancea in Torturi, 19 Mai 2009 | 8406 vizualizari

 

Tortulet si savarine dupa reteta lui Miha

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 150 ml frisca lichida
  • 1 budinca de capsuni
  • 350 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • capsuni pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu blat de savarina:

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza galbenusurile, apoi pesmetul si faina. O parte din aluat l-am turnat in formele de briose si am facut sase savarine. Restul de aluat se toarna in forma de tarta unsa si tapetata cu faina si se coace pentru 30 de minute. Intre timp se prepara budinca si se bate frisca. Cand blatul s-a racit, se unge cu budinca, apoi cu frisca si se orneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu blat de savarina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

tanyapatap 1

04.03.2011, 18:37

Anamaria7 1

09.07.2011, 00:27

savarina e mama lor

deyutzky 1

09.07.2011, 00:53

cat de bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Tort Cu Piscoturi Iaurt Si Capsune