Tortulet cu blat de savarina

de ala_oancea in Torturi, 19 Mai 2009 | 8786 vizualizari

 

Tortulet si savarine dupa reteta lui Miha

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 150 ml frisca lichida
  • 1 budinca de capsuni
  • 350 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • capsuni pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu blat de savarina:

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza galbenusurile, apoi pesmetul si faina. O parte din aluat l-am turnat in formele de briose si am facut sase savarine. Restul de aluat se toarna in forma de tarta unsa si tapetata cu faina si se coace pentru 30 de minute. Intre timp se prepara budinca si se bate frisca. Cand blatul s-a racit, se unge cu budinca, apoi cu frisca si se orneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu blat de savarina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

tanyapatap 1

04.03.2011, 18:37

Anamaria7 1

09.07.2011, 00:27

savarina e mama lor

deyutzky 1

09.07.2011, 00:53

cat de bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cos cu flori