Tortulet cu capsuni

de lia maria in Torturi, 11 Mar 2011 | 4508 vizualizari

 

Sau tiramisu cu capsuni, daca ne gandim la ingredientele folosite…dar oricum vreti sa-I spuneti…va asigur ca a fost tare bun !
Ps: l-am facut rapid pt prietenii nosti care au fost aseara in vizita …

 

INGREDIENTE

  • Crema  
  • 1 plic sarlota cu gust de vanilie
  • 300 ml lapte
  • Blat  
  • Piscoturi
  • cafea fiarta
  • Decor  
  •  frisca
  • capsumi

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu capsuni:

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic.

Am inmuiat piscoturile in cafea, le-am asezat intr-o tavita, am adaugat crema in care am pus cateva capsuni intregi si am acoperit cu piscoturi trecute prin cafea. Am pus tava la frigider pt 1h, dupa care l-am rasturnat pe un platou si am decorat cu frisca si capsuni.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (24)

epurasha2bb 1

15.03.2011, 14:30

ce dor mi se face de capsuni! minunat arata !

Adinacarla 1

15.03.2011, 14:43

frumos si delicios

adry88 1

09.06.2011, 15:40

foarte frumos

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de inghetata cu ciocolata si caramel