Tortulete cu crema de branza si ciocolata

de Lavinia in Dulciuri, 4 Apr 2014 | 3118 vizualizari

 

Am primit ieri comanda din camara si am zis sa inaugurez inelul de inox :) Au iesit niste tortulete cremoase si delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 120 g biscuiti
  • 35 g unt topit
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura cacao
  • Crema de branza:
  • 250 g branzica de vaci cremoasa
  • 5 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita gelatina+2 linguri apa rece
  • 130 ml frisca lichida
  • Glazura:
  • 90 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 linguri frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulete cu crema de branza si ciocolata:

Am macinat biscuitii foarte fin.


Am adaugat zaharul,cacaua,untul topit si laptele si am amestecat bine pana am obtinut o compozitie omogena si usor de intins.


Am impartit compozitia in 4 parti egale.


Pe o farfurioara am pus inelul de inox apoi am tasat bine compozitia .


La fel am procedat si cu celalalte tortulete.


Pentru crema am amestecat branzica de vaci cu zaharul si zaharul vanilat pana s-a topit zaharul.


Am hidratat gelatina in apa rece apoi am topit-o usor.(atentie sa nu fiarba)


Am adaugat gelatina peste branzica si am amestecat bine.


Am mixat frisca apoi am adaugat branzica si am omogenizat.(va iesi o crema pufoasa si delicioasa)


Din nou cu ajutorul inelului am crema pe fiecare baza de biscuiti.


Am dat tortuletele la rece pentru minim 3 ore.


Am topit ciocolata cu frisca lichida apoi am glazurat fiecare tortulet.


Am dat din nou la rece pana s-a intarit glazura.

TIPS-URI

1

Ingredientele sunt pentru 4 tortulete a cate 9 cm diametru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete cu crema de branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lavinia 1

05.04.2014, 19:28

Simo

gaby_gabytza 1

13.04.2014, 14:30

delicios

Lavinia 1

13.04.2014, 14:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher cu glazura de ciocolata cu lapte