Tortulete cu crema de branza si ciocolata

de Lavinia in Dulciuri, 4 Apr 2014 | 2290 vizualizari

 

Am primit ieri comanda din camara si am zis sa inaugurez inelul de inox :) Au iesit niste tortulete cremoase si delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 120 g biscuiti
  • 35 g unt topit
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura cacao
  • Crema de branza:
  • 250 g branzica de vaci cremoasa
  • 5 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita gelatina+2 linguri apa rece
  • 130 ml frisca lichida
  • Glazura:
  • 90 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 linguri frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulete cu crema de branza si ciocolata:

Am macinat biscuitii foarte fin.


Am adaugat zaharul,cacaua,untul topit si laptele si am amestecat bine pana am obtinut o compozitie omogena si usor de intins.


Am impartit compozitia in 4 parti egale.


Pe o farfurioara am pus inelul de inox apoi am tasat bine compozitia .


La fel am procedat si cu celalalte tortulete.


Pentru crema am amestecat branzica de vaci cu zaharul si zaharul vanilat pana s-a topit zaharul.


Am hidratat gelatina in apa rece apoi am topit-o usor.(atentie sa nu fiarba)


Am adaugat gelatina peste branzica si am amestecat bine.


Am mixat frisca apoi am adaugat branzica si am omogenizat.(va iesi o crema pufoasa si delicioasa)


Din nou cu ajutorul inelului am crema pe fiecare baza de biscuiti.


Am dat tortuletele la rece pentru minim 3 ore.


Am topit ciocolata cu frisca lichida apoi am glazurat fiecare tortulet.


Am dat din nou la rece pana s-a intarit glazura.

 

TIPS-URI

1

Ingredientele sunt pentru 4 tortulete a cate 9 cm diametru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete cu crema de branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lavinia 1

05.04.2014, 19:28

Simo

gaby_gabytza 1

13.04.2014, 14:30

delicios

Lavinia 1

13.04.2014, 14:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort racoritor cu mascarpone si fructe de padure