Tortulete de pizza

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2012 | 1297 vizualizari

 

Ceva simplu si ce-i mai bun decat pizza?...Este un aperitiv,chiar inlocuieste o masa copioasa. Sunt multe de zis,dar gustul e de nedescris.Toti prefera pizza,eu vroiam ceva mai micut,si iata rezultatul,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 90 ml ulei de floarea soarelui
  • daca vrem o lingura de maioneza
  • 50 ml apa
  • sare,jumate de lingurita
  • o lingurita mica de praf de drojdie
  • ou pentru uns
  • sos de rosii
  • sos de zacusca
  • speck
  • branza de care doriti
  • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulete de pizza:

Intr-un bol de plastic am amestecat faina cernuta cu sare,apa,uleiul si drojdia,pana a devenit ca o mingiuta.


Am lasat la cald sa creasca apoi am intins,am uns formele cu ulei si faina,am asezat si pasta de pizza in ele,am facut gaurele cu furculita si am pus sos de rosii cu ulei de masline amestecat si sare,apoi speck si branza,oregano.


Am facut doua cu sos de zacusca si doua cu sos de rosii,am uns cu ou batut bordurile in caz ca nu se inroseau,apoi am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru vreo 20 de minute,si erau deja coapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

lia maria 1

23.07.2012, 22:21

bune si aspectoase

laura_n 1

24.07.2012, 08:39

vreau si eu o portie

Sim0na 1

24.07.2012, 10:54

O idee excelenta si delicioasa!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pizza in foietaj