Torturi inima tiramisu reteta

de cristina1985 in Torturi, 20 Feb 2015 | 3079 vizualizari

 

Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am pregatit acest desert
Reteta de blat, am luat-o de la "susu" si se numeste "Prajitura cu ciocolata in 10 minute".Doar ca eu am facut blatul intr-o tava mare ,deci nu a iesit asa de inalt.Restul a fost idea mea.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • Blat:
  • 210 g faina
  • 40 g cacao
  • 120 g zahar ( in reteta originala era 200 g)
  • 1 plic praf de copt
  • 80 ml ulei
  • un praf sare
  • 300 ml apa minerala
  • esenta rom
  • esenta vanilie
  • coaja de portocala
  • coaja de lamaie
  • 1/2 bol nuca macinata
  • Crema:
  • lapte
  • 2 cutii tiramisu Dr. Oetker
  • Ornat:
  • Inka
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torturi inima tiramisu reteta:

Tiramisu reţetă originală


Blat:Nuca macinata se amesteca cu ingredientele uscate. Adaugati apa, esentele, uleiul, si amestecati cu telul dupa fiecare.Se pune aluatul intr-o tava mare de cuptor sau o tava de 30/34 cm.Se tine la cuptor 40 minute ,la foc mic.


Crema: Peste praful tiramisu se toarna lapte rece treptat.Se pune cat scrie pe fiecare cutie (vreo 400 ml la doua cutii,sau mai putin lapte pentru o crema mai tare).Se tine la frigider cateva ore.


Se decupeaza 4 inimi din blat, cu ajutorul unor forme ( sau puteti decupa din hartie de copt o inima, apoi taiati din blat).


Se fac atunci cand se mananca pentru ca Inka se umezeste in crema.


Se pune crema pe fiecare inima si se pudreaza cu Inka.Resturile de aluat se pun in doua boluri, se toarna crema peste si se pudreaza cu Inka.

Daca ti-a placut reteta noastra "Torturi inima tiramisu reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

21.02.2015, 12:58

mihaelar63 1

21.02.2015, 15:42

Ce bun !!!!

Rocsi 1

21.02.2015, 22:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa cu capsuni si menta
  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

pe 10.07 la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

pe 10.07 la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Tort cu biscuiti