Tostada cu cascaval si jambon

de flori24 in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2017 | 3149 vizualizari

 

Eu am mancat prima data in vacanta din spania si de atunci o ador. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta paine
  • 3-4 rosii (in fuctie de dimensiune si cat de zemoase sunt)
  • o tipla de jamon serrano
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 10 felii de cascaval subtire
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tostada cu cascaval si jambon:

Taiem bagheta in 3 si dupa aceea, pe jumatate. Se pun in sendvishmaker pana se rumenesc. Se spala rosiile si se dau pe razatoare. Se pune uleiul si condimentele dupa gust. Se ung feliile de paine cu sosul de rosii, se asaza jamon si cascavalul. Foarte simplu si perfect ca aperitiv :) .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tostada cu cascaval si jambon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.