Tradicijonalna Srpska pljescavica (Plescavita Sarbeasca)

de alen14 in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2012 | 8126 vizualizari

 

Plescavita traditional Sarbeasca, de si in Romania nu se gasesc condimente pentru plescavita traditonala va dau o retet care poate inlocui in mica parte condimentele folosite
(de si nu e greu de facut o plescavita Srbeasca . Tot secredu e in frigider. grataru pe carbuni si ingredientele Sarbesti). Da daca adougati bicarbonat de sodiu o sa atingeti aproximativ aceeiasi calitate de plescavita SARBEASCA.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 500g carne tocata de vita
  • sare
  • piper
  • 3g bicarbonat de sodiu (condimente Sarbesti)
  • putina apa calduta
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tradicijonalna Srpska pljescavica (Plescavita Sarbeasca):

Se amesteca carnea de porc cu cea de vita, se adauga sare piper dupa gust, bicarbonatul de sodiu, se adauga in apa calduta si se toarna peste compozitie.


Compozitia se amesteca timp de 30 de minute, se pune la frigider timp de 5 ore.


Se scoate, se amesteca inca odata timp de 30 de minute, se pune din nou la frigider se lasa timp de 20 de ore acoperita cu o folie de bucatarie.


Se scoate, se fac mingi de 150g, din care facem plescavita si o punem pe gratar (cu carbuni).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tradicijonalna Srpska pljescavica (Plescavita Sarbeasca)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alen14 1

19.11.2012, 21:36

da sunt, da toate sunt delicioase dupa reteta Sarbeasca

Panacris 1

26.11.2012, 08:58

Am gasit la Selgros, plescavita Tare gustoasa este!

sasha62 1

11.07.2014, 12:17

Foarte bun! Dar in carne tocata trebuie adaugata si ceapa taiata marunt! Incercati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos