Traistute sarate umplute cu crema de somon

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2017 | 1137 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat de foietaj
  • 100 g burta de somon afumat
  • 100 g somon afumat
  • 100 g crema de branza
  • 1/2 ceapa
  • 5 linguri capere,1 ou pentru uns
  • cateva fire de patrunjel.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute sarate umplute cu crema de somon:



Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele.Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam bine sa stea lipite. Unim si celelalte doua margini si le strangem ca si cum am strange gura unei traistute :) Legam fiecare traistuta cu cate un fir de patrunjel. Punem traistutele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Le dam la cuptorul preincalzit, pentru circa 15 minute. Le lasam sa se raceasca bine inainte de a le transfera pe un platou. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti lega traistutele cu fire de chives sau le puteti lasa nelegate

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute sarate umplute cu crema de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

02.01.2017, 20:59

miki_a 1

03.01.2017, 18:53

Deliciose!

katty 1

03.01.2017, 21:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Caltabos