Traistute si pernute cu Miez de Lapte

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 12723 vizualizari

 

Am incercat ceva nou, dar nu a iesit asa frumos cum ma asteptam. foaia de foitaj a fost rupta, am putut face doar doua traistute si restul pernute. Si la final mi s-au turtiflit si marginile traistutelor. De bun a iesit foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foitaj
  • felii de bacon
  • felii de ceafa afumata crud uscata
  • felii de ceafa de porc afumata
  • Miez de Lapte Delaco
  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • masline
  • un galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute si pernute cu Miez de Lapte:

Foaia de foitaj se lasa la dezghetat.


Ouale se fierb, se lasa la racit si se taie bucati.


Cascavalul se rade.


Miezul de Lapte se taie felii.


Maslinele se taie bucati.


Se intinde foaia de aluat si se taie patrate.


Se pun in mijloc Miez de Lapte, bacon, ceafa afumata, cascaval, ou fiert si masline.


Patratele mai mari se strang ca o traistuta si se leaga cu cirdon de silicon.


Cele mai mici se suprapun parte pe parte, se ung marginile cu galbenus si se preseaza cu o furculita sa nu se desprinda.


Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.


Se introduc in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos.


Se scot din cuptor si se lasa 15 minute dupa care se pot servi.


Sunt bune calde si reci!


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute si pernute cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

MotanLaOale 1

06.02.2014, 12:10

rena 1

06.02.2014, 12:30

ce bunatate

MotanLaOale 1

06.02.2014, 13:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv, cu crema de branza