Trandafir din clatite

de mimmi in Dulciuri, 10 Iun 2011 | 5825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • lapte ,
  • faina
  • colorant alimentar rosu,
  • 1 plic praf budinca cu gust de vanilie,
  • capsuni,
  • 400 ml lapte,
  • 3linguri zahar.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafir din clatite:

Mixam ouale si adaugam alternativ faina si lapte pana devine o compozitie ca si o smantana. Adaugam 2-3 linguri colorant depinde cat de rosii vreti sa fie clatitele. Prajim clatitele pe ambele parti.

Punem la fiert 400 ml lapte. Separat amestecam praful de budinca cu 3 linguri zahar si 4 linguri lapte (din cele 400 ml ). Capsunile le spalam,le taiem cubulete si le amestecam  cu budinca (lasam cateva deoparte ).

Din clatite taiem fasii,la un capat punem o lingurita din compozitie si le rulam cat de strans putem. Punem intr-un bol folie alimentara si cladim bucatile de clatite. In mijloc unde ramane locul gol,umplem cu jumatati de capsuni,iar peste,drept capac punem o clatita intreaga .Dam bolul la frigider cca 2 ore,dupa care putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir din clatite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Italian Trifle