Trufe de ciocolata

de Corinuta in Dulciuri, 8 Aug 2010 | 2297 vizualizari

 

By Adi Hadean http://www.adihadean.ro/2009/12/trufe-cremoase-%C8%99i-ciocolatoase/

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciocolata menaj
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • frisca ptr decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de ciocolata:

Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi. Cand s-a topit se adauga galbenusurile si se mai tine pe aburi invartind continuu pana capata consistenta unei budinci. Dupa ce s-a ingrosat se ia de pe foc, se amesteca bine cu mascarponele si se lasa sa se raceasca.


Intre timp se bate frisca. Se ruleaza crema intr-un sul cu ajutorul unei hartii de copt si se da la congelator sa se raceasca timp de aprox o ora.


Se taie felii si se orneaza cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

08.08.2010, 18:33

mama..ce bine arata

epurasha2bb 1

09.08.2010, 08:48

5 furculite! cred ca le execut si eu curand!

mena29 1

09.08.2010, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema