Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am observat ca decorul face foarte mult intr-o reteta. Orice prajitura, tort care arata bine este din start si mai buna. M-am gandit sa postez reteta de pasta de lapte praf pentru cine are putina rabdare si imaginatie bineinteles. Succes tuturor!
Se pune pe foc apa cu zaharul si se fierbe cca 5 minute.
Se ia de pe foc si se adauga energizantul apoi uleiul si se amesteca foarte bine.
Se lasa sa se raceasca apoi se adauga laptele praf si se amesteca bine cu o lingura, pana cand o sa fie nevoie sa se framante cu mana.
Se obtine o pasta pe care o modelam cum dorim. Eu am facut floricele, trandafiri si un snurulet.
Am decorat tortul bavareza.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult