Trandafiri din pasta de lapte praf

de Lily_Musat in Torturi, 27 Ian 2011 | 10541 vizualizari

 

Am observat ca decorul face foarte mult intr-o reteta. Orice prajitura, tort care arata bine este din start si mai buna. M-am gandit sa postez reteta de pasta de lapte praf pentru cine are putina rabdare si imaginatie bineinteles. Succes tuturor!

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 70 g zahar pudra
  • 2-3 picaturi de ulei
  • 1 lingurita energizant
  • 180 gr lapte praf
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din pasta de lapte praf:

Se pune pe foc apa cu zaharul si se fierbe cca 5 minute.

Se ia de pe foc si se adauga energizantul apoi uleiul si se amesteca foarte bine.

Se lasa sa se raceasca apoi se adauga laptele praf si se amesteca bine cu o lingura, pana cand o sa fie nevoie sa se framante cu mana.

Se obtine o pasta pe care o modelam cum dorim. Eu am facut floricele, trandafiri si un snurulet.



Am decorat tortul bavareza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din pasta de lapte praf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

27.01.2011, 18:40

excelent, bravo

MIUTA 1

28.01.2011, 11:52

carmenvlad 1

30.01.2011, 14:22

Era ceva ce imi doream de mult, acest minunat aluat din lapte praf.
Iti multumesc pentru reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort camasa pentru iubirea mea :)