Trandafiri din pasta de lapte praf

de Lily_Musat in Torturi, 27 Ian 2011 | 15186 vizualizari

 

Am observat ca decorul face foarte mult intr-o reteta. Orice prajitura, tort care arata bine este din start si mai buna. M-am gandit sa postez reteta de pasta de lapte praf pentru cine are putina rabdare si imaginatie bineinteles. Succes tuturor!

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 70 g zahar pudra
  • 2-3 picaturi de ulei
  • 1 lingurita energizant
  • 180 gr lapte praf
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din pasta de lapte praf:

Se pune pe foc apa cu zaharul si se fierbe cca 5 minute.
Se ia de pe foc si se adauga energizantul apoi uleiul si se amesteca foarte bine.
Se lasa sa se raceasca apoi se adauga laptele praf si se amesteca bine cu o lingura, pana cand o sa fie nevoie sa se framante cu mana.
Se obtine o pasta pe care o modelam cum dorim. Eu am facut floricele, trandafiri si un snurulet.

Am decorat tortul bavareza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din pasta de lapte praf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

27.01.2011, 18:40

excelent, bravo

MIUTA 1

28.01.2011, 11:52

carmenvlad 1

30.01.2011, 14:22

Era ceva ce imi doream de mult, acest minunat aluat din lapte praf.
Iti multumesc pentru reteta.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort camasa pentru iubirea mea :)