Trei torturi speciale a la Liliana

de Bucataras in Torturi, 28 Apr 2009 | 8159 vizualizari

 

Liliana, precum croitorasul cel viteaz: “trei dintr-o lovitura!”

 

INGREDIENTE

  • Blat alb de tort
  • 4 oua
  • 100ml.apa
  • 100ml.ulei
  • 250gr.faina
  • 250gr.zahar
  • 1 praf de copt
  • Pt. tortul fluture am facut un blat de amandina (gasit pe net) si anume:
  • 6oua
  • 200gr.zahar
  • 30ml.apa
  • 30ml.ulei
  • 20gr.cacao
  • 8lg.faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trei torturi speciale a la Liliana:

M.D.P. se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu uleiul apoi apa .Cele 2 compozitii se amesteca usor ,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se coace aproximativ 45min.Se taie blatul in 3 se insiropeaza cu sirop se zahar ars, apoi se pun cremele. Eu am folosit crema de ciocolata (o cutie mare de fineti)si de vanilie.Pt. balerina am folosit deasupra pasta de lapte praf, pasta din care am facut si trandafirasul.


Pt. tortul fluture am facut un blat de amandina(gasit pe net)si anume: Albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul,apa si galbenusurile frecate cu ulei si se amesteca apoi se adauga faina si cacao.se coace 30min.Se insiropeaza cu sirop din 400gr.zahar si 2 capucino ciocolata Se fierb 5 min cele 2 apoi se lasa la racit. Crema este din margarina amestecata bine cu 150gr. zahar pudra, 3 galbenusuri si 3 lg.cacao.


Blatul l-am copt intr-o cratita rotunda l-am taiat pe mijloc si am pus apoi cele 2 bucati spate in spate. Deasupra am pus glazura de ciocolata din comertsi am ornat cu bomboane colorate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trei torturi speciale a la Liliana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

jolygina 1

25.09.2010, 01:38

hai sa fiu eu prima cu furcile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu capsuni