Tres leches

de Bianca20 in Prajituri, 23 Iun 2015 | 1068 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe pagina Jamilei si mi s-a parut foarte interesanta. Siropul din lapte face o prajitura deosebita, cremoasa si dulce.

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 230 g faina;
  • 150 g zahar;
  • 5 oua;
  • 100 g unt;
  • o lgt. esenta de vanilie;
  • 10 g praf de copt;
  • un praf de sare;

Sirop:

  • 400 g lapte condensat;
  • 250 ml lapte;
  • 130 g lapte praf;
  • 350 ml apa calda;
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tres leches:

Untul se mixeaza cu zaharul pana ce se omogenizeaza. Se adauga ouale, toate deodata. Se mixeaza si se adauga esenta, praful de sare si faina amestecata cu praful de copt.


Compozitia rezultata se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 de minute sau pana ce trece testul scobitorii. Blatul se lasa la racit si se prepara siropul.


Apa calda se pune intr-un blender cu laptele praf si se mixeaza pana ce se omogenizeaza. Laptele obtinut se amesteca cu laptele si laptele condensat. Odata ce blatul s-a racit, se inteapa cu o furculita pe toata suprafata acestuia. Se toarna o parte din sirop si se lasa pana ce se absoarbe in intregime si se continua astfel pana ce se termina siropul.


Se portioneaza si se serveste cu frisca sau alte toppinguri. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tres leches" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

cristeena20 1

30.06.2015, 11:19

o pun la favorite!!!arata tare ispititoare!!

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:12

super

noiinbucatarie 1

20.03.2017, 14:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni si ciocolata