Trifle cu capsuni si afine

de Furnicuti in Dulciuri, 1 Iun 2011 | 2748 vizualizari

 

Un desert foarte fin si aromat, care e gata in 10 minute.

 

INGREDIENTE

  • vreo 10 - 20 de capsuni nu prea mari (in functie de cat sunt de mari vasele in care servim)
  • cativa biscuiti digestivi
  • 3-4 linguri de afine
  • 100 g mascarpone
  • 250-300 g quark light
  • 1-2 linguri zahar pudra

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trifle cu capsuni si afine:


Zdrobim biscutii in mana sau ii punem intr-o punga si trecem o sticla peste ei de cateva ori.


Mascarponele il amestecam cu quarkul si zaharul pudra, iar capsunile le taiem pe jumatate. Asezam in pahare mai intai biscutii, apoi un strat de branza, un strat de afine, alt strat de branza, capsuni, iar branza si in final decoram cu capsuni.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trifle cu capsuni si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

aziz 1

02.06.2011, 23:08

arata nemaipomenit de bine

MIUTA 1

02.06.2011, 23:21

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:55

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac