Trigoane cu salam

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 2460 vizualizari

 

Ei, aceasta reteta, am gasit-o in aluatul de foietaj;) A trebuit sa o incerc;) si am adaptat-o dupa ingredientele ce le-am avut in frigider.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj cca. 400g,
  • ketchup,
  • oregano,
  • salam sal-crud 100g,
  • cascaval Delaco 100 g,
  • ou 1 bucata,
  • seminte de in.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu salam:

Aluatul de foietaj se unge cu ketchup, apoi se aranjeaza bucatile de salam, tinand cont , ca se vor taia patratele. Se presara oregano si cascaval ras. Se taie patratele, apoi fiecare patratel se inchide ca si un triunghi. Se ung trigoanele cu ou batut, se presara semine de in, apoi se pun la copt in cuptorul preincins, cca 15 minute la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

10.12.2012, 20:22

ce faine sunt

Alexandra Burz 1

16.01.2014, 21:34

Favo..

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:43

foarte gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi