Trigonele cu gem de gutui din foietaj

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 6 Apr 2012 | 5070 vizualizari

COMENTARII (18)

bucatarimcudiana 1

06.04.2012, 12:14

bune rau si astea

diaconta 1

06.04.2012, 12:18

mai ai de "transferat" ori pot sa muncesc si eu ceva,in loc sa salivez aici?

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 12:21

Da, si se fac rapid. Plus ca-i mult mai ieftin sa le pregătim acasa decat sa le luam de la magazinele de specialitate.

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 13:11

Gata, ma opresc. Nu mai am stare, e urat si innorat...

diaconta 1

06.04.2012, 13:15

Asa,ma pun si eu sa muncesc,fac niste ...salarii
cine vrea?

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 13:30

Prima data „cine imparte, parte-si face”...apoi ceilalti.
Mda..as dori si eu..insa nu pe cel mai „nesimtit”.

MotanLaOale 1

06.04.2012, 13:33

Eu vreau unul "nesimtit" cum zice Boc.

diaconta 1

06.04.2012, 13:37

io-l vreau pe cel mai "nesimtit"

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 13:37

Si eu tot la Boc - Poc m-am gandit. Parca-l vad... Nesimtitii de ei...

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 13:48

bune bune

Sim0na 1

06.04.2012, 14:01

Si astea-mi plac!!!

iry-gabriela 1

06.04.2012, 15:09

ce de bunatati ai facut....

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 15:47

Da...simplu, rapid și bun.
Cum am mai spus, asemenea rețete pot pregăti și cei micuți de la grădi.

Lau 1

06.04.2012, 18:04

place

Rocsi 1

06.04.2012, 19:42

DinDragostePentruGatit 1

06.04.2012, 21:02

si tie, Roxi. Merci.

jolygina 1

08.04.2012, 11:37

bune

deyutzky 1

09.04.2012, 02:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini fantezii cu marmelada