Triunghiul Bermudelor

de epurasha2bb in Pui, 11 Sep 2010 | 3404 vizualizari

 

:)))) fiindca au disparut imediat! in realitate e un simplu Cordon blue facut cu ingrediente adaptate in lipsa de cele sofisticate

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de  branza topita cascaval Hochland
  • cateva felii salam cu sunca
  • 1 ou
  • faina
  • cativa fulgi de porumb zdrobiti
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiul Bermudelor:

Foarte rapid si usor de facut.Se bat feliile de pipet de pui si se aseaza pe ele feliile de branza topita cu cascaval si feliile de salam,se ruleaza, se prind cu scobitori , se dau prin ou batut, faina si iar ou batut si ultima dara prin fulgii de porumb zdrobiti bine cu ciocanul de snitele ca un pesmet.se prajesc sau se dau la cuptor si se servesc caldute cu salata sau muraturi.Eu am avut niste sfecla rosie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiul Bermudelor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madi_marin 1

12.09.2010, 09:56

as papa acum ca mic dejun....

onuta 1

12.09.2010, 19:33

deja sant cu furculita in mana.

ela 1

21.09.2010, 00:09

la multi ani tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fi fericita alaturi de cei dragi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida