Trufe

de Ancutsa in Dulciuri, 23 Aug 2016 | 4923 vizualizari

 

Aceasta reteta am invatat-o de la mama acum 2 ani, cand am postat-o si pe blog, este una dintre preferatele mele. Trufele sunt pentru mine festive, imi place sa le pregatesc de Sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • Un pahar cu apa;
  • un pahar cu zahar;
  • 50 g cacao;
  • o jumatate kg biscuiti;
  • 50 g unt;
  • 200 g nuci macinate;
  • 1 lingura rom;
  • visine, nutella
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe:

 

Se fierbe apa cu zaharul si cacaoa pana se ingroasa putin siropul.

Dupa ce se ia de pe foc, se adauga untul si romul.

Cand se raceste, se adauga nucile si biscuitii.

Se amesteca toate ingredientele, apoi, din amestecul rezultat, se fac mici sfere.

Le lasam simple sau le putem umple cu visine ori cu Nuttela si crant!

In cele din urma, se rostogolesc trufele prin cacao pudra, apoi se asaza pe hartie din comert.

Vom obtine cam 30 de trufe.

 

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/04/trufe.html

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Ancutsa 1

03.09.2016, 23:00

Draga Rux, ma bucur mult ca ti-au placut!

iry-gabriela 1

08.11.2016, 11:39

Direct la favorite

Ancutsa 1

08.11.2016, 21:56

Irina, ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca