Trufe cu ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 8 Aug 2010 | 3515 vizualizari

 

O reteta delicioasa BY ADI HADEAN. Le-am vazut azi la Corinutza s-am cautat si ratacitele mele prin calculator:))). Eu am facut de fapt o crema dupa reteta asta, dar am oprit putin sa vad cum sunt trufele. Grozave!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • o lingura cacao
  • un galbenus de ou
  • esenta vanilie (sau de rom, migdale)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cu ciocolata:

Se topeste pe baie de abur ciocolata. Se adauga galbenusul si cacaua si se mai amesteca un minut la foc mic.


Se incorporeaza mascarpone si se da amestecul la rece.


Cand incepe sa se intareasca se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se "aduna" formand un sul.


Se strange bine la capete si se da din nou la rece. Se mai scoate inca o data cand e mai bine intarita si i se "finiseaza" forma.


Se taie felioare si se orneaza cu cate-un motz de frisca.


Eu nu am avut rabdare sa se intareasca :d.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

26.02.2011, 18:05

Cris...promit ca am sa te ascult ca sa mai primesc de la Gabytza nici poveste

gaby_duceag 1

26.02.2011, 18:08

, si daca as face iar,.raspunsul ar fi tot "n-am" ))))))

Cris2711 1

26.02.2011, 18:13

ruxy tradu "selbst ist die frau" gaby de aceea stiu cine e Gaby_d si nu stiu cine este hadean in sine este femeie(am tradus eu)dragelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Foi cu crema de ciocolata si nuca