Trufe de ciocolata cu portocala

de RuxyRux in Dulciuri, 18 Feb 2017 | 368 vizualizari

 

Un desert rafinat, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca
  • 130 gr unt
  • 125 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura cacao
  • coaja de la o portocala
  • vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de ciocolata cu portocala:

Frisca si vanilia se pun intr-un vas, pe foc mic, se infierbanta, se pune si untul, se tine pana se topeste, se toarna totul peste ciocolata, se amesteca sa se topeasca, se adauga coaja razuita de portocala.


Peste amestecul de ciocolata, se pune cacaua si apoi, zaharul pudra.


Se mixeaza un minut si apoi se toarna in formele de cuburi de gheata unse cu unt si se congeleaza. Cand sunt gata, se scot, se pun cateva secunde formele cu baza in apa fierbinte, apoi se desprind usor.


Eu nu am avut decat o forma de cuburi de gheata, asa ca restul de crema am pus-o intr-un vas mic.


Daca nu doriti sa congelati ciocolata, puteti sa lasati vasul la frigider si sa o serviti sub forma de crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de ciocolata cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

20.02.2017, 22:20

Madi, multumesc!

kytz 1

22.02.2017, 22:23

Nu prea le am cu dulciurile, dar cred că aceste bomboane făcute acasă sunt tare bune și fine!

RuxyRux 1

22.02.2017, 22:36

Bune si fine...si cam inghetate ...delicioase, iti multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Indiene cu frisca