Trufe de ciocolata cu portocala

de RuxyRux in Dulciuri, 18 Feb 2017 | 658 vizualizari

 

Un desert rafinat, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca
  • 130 gr unt
  • 125 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura cacao
  • coaja de la o portocala
  • vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de ciocolata cu portocala:

Frisca si vanilia se pun intr-un vas,  pe foc mic, se infierbanta, se pune si untul, se tine pana se topeste, se toarna totul peste ciocolata, se amesteca sa se topeasca, se adauga coaja razuita de portocala.

Peste amestecul de ciocolata, se pune cacaua si apoi, zaharul pudra.

Se mixeaza un minut si apoi se toarna in formele de cuburi de gheata unse cu unt si se congeleaza. Cand sunt gata, se scot, se pun cateva secunde formele cu baza in apa fierbinte, apoi se desprind usor.

Eu nu am avut decat o forma de cuburi de gheata, asa ca restul de crema am pus-o intr-un vas mic.

Daca nu doriti sa congelati ciocolata, puteti sa lasati vasul la frigider si sa o serviti sub forma de crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de ciocolata cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

20.02.2017, 22:20

Madi, multumesc!

kytz 1

22.02.2017, 22:23

Nu prea le am cu dulciurile, dar cred că aceste bomboane făcute acasă sunt tare bune și fine!

RuxyRux 1

22.02.2017, 22:36

Bune si fine...si cam inghetate ...delicioase, iti multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tort cu 3 feluri de crema.