Trufe din branza feta

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2013 | 2904 vizualizari

 

Am pregatit aceste bilute pentru un bufet suedez. Toti musafirii ma intrebau: "Ce sunt acestea?" :) Dupa ce au gustat...au spus ca sunt foarte, foarte, foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • - 120 gr banza Philapelphia simpla (crema de branza)
  • - 120 gr branza feta
  • - 2 lingurite ceapa alba tocata foarte fin
  • - piper dupa gust
  • - patrunjel verde tocat marunt (pentru decor)
  • - boia dulce (pentru decor)
  • - seminte de susan (pentru decor)
  • - seminte de in (pentru decor)
  • - seminte de mac (pentru decor)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe din branza feta:

Mixezi cele 2 tipuri de branza, adaugi ceapa tocata fin, piperul, pana obtii o pasta omogena. Dai acest amestec la frigider, pentru o ora sau peste noapte.


Pregatesti 5 boluri, punand in primul bol patrunjel verde tocat, in al doilea bol boia dulce, al treilea bol semintele de susan, al patrulea bol semintele de in si in ultimul bol , semintele de mac. Scoti amestecul de la frigider, formezi cu ajutorul a doua lingurite, bilute de dimensiunea unei nuci pe care le ornezi cu ceea ce doresti din cele 5 boluri descrise anterior.


Le asezi pe platou si le servesti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe din branza feta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

AnyCostescu 1

28.02.2013, 12:39

alba_zori 1

06.03.2013, 16:07

foarte faine,le am la favorite,cand am oaspeti vreau sa fac!

Patricia Iordache 1

06.03.2013, 17:02

Ma bucur, sunt tare bune, o sa vezi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi