Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde

de Alexandra Burz in Peste, 3 Feb 2014 | 9253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 2 lime
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o jumatate brocoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde:

Curatam si spalam bine pestele.


Curatam si spalam bine legumele.


Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si ciupercile taiate felii.


Asezonam cu sare, piper si oregano.


Adaugam pestele, asezonam din nou cu sare si piper.


In burta fiecarui peste punem felii de lamaie, iar printre bucati din nou lamaie, buchetele de brocoli, ceapa si ciuperci.


Adaugam vinul alb, acoperim cu o folie si dam la cuptor pentru 30 minute.


Scoatem, inlaturam folia si mai lasam la foc mediu aproximativ 20 minute.


Servim cu sos din suc de limeta, patrunjel verde tocat marunt, ulei de masline, sare si piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 14:31

multzu fetele

Panacris 1

04.02.2014, 19:20

Alexandra Burz 1

06.02.2014, 19:52

Crisule

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu Bacon (Reteta Video numarul 100)