Tuica fiarta

de Ina in Bauturi, 2 Ian 2011 | 13561 vizualizari

 

La frigul de afara si la raceala mea de acum, a mers perfect o cescuta cu tuica fiarta :D

 

INGREDIENTE

  • doua cesti cu tuica de caisa ( de casa )
  • 2,5 lingurite cu zahar
  • boabe de piper
  • doua frunze de leustean verde sau uscat 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuica fiarta:

   Punem tuica la fiert cu zaharul, boabele de piper si frunzele de leustean ( eu n-am avut decat leustean maruntit ) .  Este gata cand incepe sa iasa abur .Nu lasam sa dea in clocot, intrucat se duce taria bauturii.

   Strecuram si servim fierbinte. Noroc si sanatate multa!

   Chiar m-a revigorat putin :D =))

P.S. Cu leustean face mama mea ( cred ca reteta e preluata de la rudele din Maramures, nu mai stiu exact ) si e tare aromata si buuunaaaa!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuica fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (70)

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 15:28

NU PREA LE AM DAR HAI 5 FURCU

Dana_Retetegg 1

04.01.2011, 20:53

Ina 1

09.01.2011, 12:56

Ma', voi v-ati dat la tuica mea, stiind ca eu iau antibiotice....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ceai de leustean