Turnulete de dovlecel cu ciuperci

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 4716 vizualizari

 

Un aperitiv grozav!!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • sare
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • un borcan de ciuperci 280 gr
  • 1 fir de ceapa verde
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de dovlecel cu ciuperci:

Pregatim ciupercile:

Ciupercile se pun in wok si se lasa cateva secunde, se adauga ceapa tocata si se lasa 5 min la fiert sub capac.

Se pune sare si patrunjel.

Dovlecelul se curata si se taie felii pe lung.

Se incinge grill-ul se unge cu ulei de masline si se pune dovlecelul la rumenit si pe o parte si pe alta.

Catelul de usturoi se piseaza , se pune sare si putin ulei de masline si se freaca.

Feliile de dovlecel se ung cu sosul de usturoi si ulei si se ruleaza, se leaga cu fir de ceapa si se umple cu ciuperci.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

In loc de dovlecel , putem pune vinete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de dovlecel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

sebirizescu 1

05.06.2013, 14:35

bun

mihaelar63 1

07.06.2013, 17:23

Ce dragute sunt

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:09

apetisante turnulete

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv masline umplute