Turnulețe din legume și brânză de burduf

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2014 | 2614 vizualizari

 

Am savurat din prima Mille feullie al Sylviei;) A urmat Lia_1, cu altă tentație, dar când a apărut și Simona cu varianta ei, chiar m-am pus pe treabă ;) Eu l-am vrut ca fel principal nu ca și garnitură;) Savuros, iar cu legumele te poți juca în orice variantă. Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • vânătă mov, bombată 1 bucată,
  • cartof 1 bucată mare,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • sare aromată a la Panacris,
  • brânză de burduf,
  • ulei de nucă.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulețe din legume și brânză de burduf:

Vânata se spală, se taie rondele, se sărează cu sare aromată, se lasă cca. 10 minute, apoi se spală, și se pune la gătit pe grilul încins, uns cu puțin ulei de nucă. După ce s-a prăjit toate rondelele de vinete, se trece la rondelele de ardei, rondelele de ceapă și rondelele de cartofi.


Un sfat foarte important, de la Sylvia, legumele se coc separat, pentru a nu se împreuna gusturile. Legumele coapte se așează în straturi, de aici vine și numele de Mille Feuille;), alternând, rondele de vinete, ceapă, brânză de burduf, ardei, cartof ;), apoi cartof, ceapă, brânză de burduf, ardei, vinete. Se obțin 4 turnulețe de legume cu brânză ;)


După ce s-au montat turnulețele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptorul preîncins, cca. 10 minute, până ce se topește brânza.


Turnulețele, se servesc fierbinți, ca atare, fără niciun fel de adaos ;)


Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulețe din legume și brânză de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MOKUSKA 1

23.04.2014, 11:32

Minunat!

bianca92 1

28.04.2014, 16:50

ce tare e

ralu_ca 1

13.08.2014, 20:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

ieri la 21:54

Prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

ieri la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

ieri la 12:42

Placinta creata

de Lau 9

pe 07.04 la 22:49

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi