Turta dulce cu cacao

de Miha in Prajituri, 27 Dec 2009 | 2561 vizualizari

 

Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura cacao
  • 175 g faina
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta dulce cu cacao:

Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt.


Se adauga untul taiat bucatele mici si se freaca pana se obtine o compozitie granuloasa, ca niste firimituri.


Se adauga oul si zaharul si se framanta rapid aluatul.


Se da la rece pentru 2 ore.


Se intinde pe masa infainata si se taie cu formele. Se coc cam 15 minute la foc mediu (180 C).


Dupa ce s-au racit, se orneaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turta dulce cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:51

housy 1

05.12.2010, 14:12

deja vad k ti-ai impodobit bradutii...te pregatesti de Craciun....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cafea (by Miha)